Wallmix К-14 клей для керамогранита и полов с водным подогревом, 25кг Expand

Wallmix К-14 клей для плитки і підлог з водним підігрівом, 25кг

WALLMIX WALLMIX

New

Wallmix К-14 клей для плитки, підлог з водним підігрівом і плит великого формату.

More details

184,00 грн

Клей WALLMIX K-14 для керамограніту та підлог з водним підігрівом.

Клей Волмікс К-14 призначений для облицювання вертикальних і горизонтальних міцних недеформуючих основ (бетонних, цегляних, цементно-піщаних і цементно-вапняних поверхонь) плиткою з водопоглинанням не менше 0,2% (керамограніт), в тому числі підлогових плиток великого формату, всередині і зовні виробничих і житлових будівель. Можливе застосування в системах підлог з підігрівом.

Основні характеристики клею Wallmix K -14:

  • високоадгезійна і високопластичний

  • волого-і морозостійкий

  • для укладки в системі водного підігріву підлоги

  • для керамограніта

  • для плит великого формату

Увага! У системах підлог з підігрівом, де застосовується опалювальний мат і плитка укладається безпосередньо на нього, необхідно використовувати еластифіковану клейову суміш WALLMIX K-17 або WALLMIX K-27 відповідно.

Ширина швів повинна бути не менше 2 мм. При облицюванні плитами, які мають товщину більше 10 мм і розміри більше 400х400 мм, роботи слід виконувати, застосовуючи комбінований метод нанесення: клейовий розчин нанести на основу шаром товщиною в розмір зубця шпателя, а також на тильну сторону облицювальної плитки товщиною приблизно 1 -2 мм, а для стінових конструкцій з додатковим механічним прикріпленням до конструкцій.

Термін придатності розчинної суміші 2 години.

Плитку необхідно укласти не пізніше 25 хвилин з моменту нанесення клейового розчину. Коригування плитки провести протягом 20 хвилин після її укладання.

Затирання швів необхідно починати не раніше, ніж через 24 години після укладання плитки.

Витрата клею для плитки Wallmix K -14:

  • Витрата клею буде залежати від того, куди ви його застосовуєте (стіни або підлогу), а також товщини шару. Рекомендована товщина шару 3-4 мм.

    В середньому витрачається від 2,6 до 6 кг / м 2

    Купити Волмікс К-14 для плитки в Києві, Ви зможете в нашому інтернет-магазині будматеріалів «Домовой» за найнижчими цінами. А також зможете отримати консультацію у менеджера, який допоможе підібрати клей згідно вашим вимогам.

Основные преимущества сухих строительных смесей Волмикс


В чем причина популярности сухих строительных смесей? Попробуем в этом разобраться:



  • во-первых, используя сухие смеси, будь то цементная штукатурка или клей для плитки, любые строительные и ремонтные работы можно проводить гораздо быстрее, чем традиционным способом;




  • во-вторых, разводить сухие строительные смеси Волмикс очень просто, для этого не нужно обладать высокой квалификацией или специальным опытом – достаточно прочитать инструкцию и сделать так, как там написано;




  • в-третьих, какие бы смеси вам не требовались – стяжка пола, грунтовка Волмикс, клей для плитки – цена в нашей компании одна из самых низких в стране;




  • в-четвертых, для производства сухих строительных смесей мы используем только высококачественное сырье от проверенных поставщиков и передовые технологии, что гарантирует отличные технические и эксплуатационных характеристики всей нашей продукции;




  • в-пятых, сухие смеси Волмикс отличаются стабильностью состава, что обусловлено применением автоматизированного оборудования и внедрения передовой системы контроля качества.



Наразі коментарі відсутні.

Напишіть відгук

Wallmix К-14 клей для плитки і підлог з водним підігрівом, 25кг

Wallmix К-14 клей для плитки і підлог з водним підігрівом, 25кг

Wallmix К-14 клей для плитки, підлог з водним підігрівом і плит великого формату.