Элит Гипс Изо штукатурка стартовая гипсовая Elite Gips Izo Турция, 30 кг Expand

Еліт Гіпс З штукатурка стартова гіпсова Elite Gips Izo Туреччина, 30 кг

New

ELITE GIPS IZO штукатурка гіпсова стартова, товщина шару 5-50 мм.

More details

This product is no longer in stock

124,50 грн

Elite Gips Izo Classik штукатурка стартова гіпсова з перлітом

Штукатурка Еліт Гіпс Изогипс може наноситися практично на будь-яку поверхню: цегляні і шлакоблоковие стіни, пористі бетони будь-якого типу, бетонні панелі, на старі гіпсові і цементно-вапняні штукатурки. Його використання в якості чорнового підстави для фінішних штукатурок економічно вигідно.

Застосовується для закладення швів, тріщин, заповнення локальних отворів.

Забезпечує виняткову білизну поверхні (87% білизни). Не вимагає спеціальної підготовки поверхні.

Дозволяє вирівнювати як невеликі (від 5 мм), так і значні (до 50 мм) нерівності.

Не утворює усадкових тріщин.

Абсолютно екологічно чиста, складається на 100% з натуральних природних компонентів, не містить азбесту, не володіє різким запахом.

Особливості складу ELITE GIPS IZO:

Крім гіпсу, як основного матеріалу, до складу ELITE GIPS IZO входять спеціальні добавки, які збільшують період схоплювання, тобто штукатуркою зручно і легко працювати, замішаний розчин можна використовувати довше. Такі експлуатаційні характеристики дозволяють з успіхом використовувати Ізогіпс навіть недосвідченим штукатурам. Пластифікатори, що входять до складу, роблять суміш більш рухомий, і знижують ризик розтріскування оштукатурених поверхонь. Це важливо при обробці стін з великих пористих блоків і в новобудовах з активними процесами усадки будівлі.

Крім того до складу входить перліт - природна речовина вулканічного походження нагадує пемзу. У поєднанні з гіпсом такий склад дає більший теплоізоляційний ефект і одночасно є «дихаючим». Це створює в приміщенні сприятливий мікроклімат і природний рівень вологості. ВАЖЛИВО! Ізогіпс не рекомендується застосовувати в приміщеннях з підвищеною вологістю: ванних кімнатах, кухнях, підвалах.

Технічні характеристики:

Витрата на 1 кв. м. при товщині шару 1мм0,8 кгВитрата води: на 1кг сухої суміші

0,65 - 0,7 л

Товщина шару5 - 50 ммМаксимальний розмір зерна0,28 ммМіцність стиснення55 кг / см2Температура робітвід +5 оСПовне застигання180 хвЖиттєздатність розчинудо 60-70 хвилинГарантійний термін зберігання12 місяцівУпаковка - мішок склотканина30 кг

Наразі коментарі відсутні.

Напишіть відгук

Еліт Гіпс З штукатурка стартова гіпсова Elite Gips Izo Туреччина, 30 кг

Еліт Гіпс З штукатурка стартова гіпсова Elite Gips Izo Туреччина, 30 кг

ELITE GIPS IZO штукатурка гіпсова стартова, товщина шару 5-50 мм.