Подоконники Верзалит (Werzalit) Expand

Підвіконня дерев'яне Werzalit Gentas Туреччина (Верзаліт)

New

Підвіконня Werzalit (by Gentas) Верзаліт виробництво Туреччина. Представлений у 12 декорах.

Ціна вказана за 1 п.м.  На великі об’єми діють знижки!

More details

  • 100 мм.
  • 150 мм.
  • 200 мм.
  • 250 мм.
  • 300 мм.
  • 350 мм.
  • 400 мм.
  • 450 мм.
  • 500 мм.
  • 600 мм.

780,00 грн

 Підвіконня Werzalit (by Gentas) виробництва Туреччина

Компанія GENTAS була утворена в 1972 році. А з 1979 року фабрика GENTAS Werzalit (за ліцензією фабрики Werzalit Німеччина) успішно розпочала виробництво підвіконь, профілів для внутрішньої і зовнішньої обробки приміщень (фасадні системи, поручні), стільниць для вуличних барів, кафе, ресторанів, парт, стільців, вуличних лавок. Що стосується технології виробництва, то вона унікальна в своєму роді. У той час як виробник ДСП наклеює на несучий матеріал основи і поверхні одночасно, за одну операцію - результат неподільне єдність всіх перероблених компонентів. В результаті виходить новий матеріал з унікальними властивостями.

При виробництві цієї продукції застосовуються екологічно чисті смоли без формальдегіду, використовується запатентовані технології, підтверджені міжнародними сертифікатами DIN EN ISO 9001: 2000 та Українська санітарно-епідеміологічна Сертифікатом, тому вироблена за цією технологією меблі дозволена до використання в дитячих і лікувальних закладах.

До 2004 року вся продукція реалізується в Туреччині, країнах Близького Сходу і Європі. Серед партнерів компанії GENTAS Туреччина такі як: Lipton, Coca-Cola, Efes Pilsen Pepsi Cola, Nescafe, Cappy, Carlsberg Beer, Algida, Tuborg. З 2018 роки ми маємо честь запропонувати всю лінійку продукції фабрики GENTAS в Україні.

Переваги роботи з нами:

  • Якість та сервіс;
  • Екологічно чисті продукти;
  • Широка гамма кольорів

Werzalit - займає лідируюче положення по виробництву високоякісних будівельних профілів для балконів, фасадів, шкільних парт, підвіконь та стільниць. Werzalit проводиться в Німеччині, Туреччині, Франції і завод в США випускає фасадні профілі типу siding.

Виробнича і торгова марка Werzalit добре відома в усьому світі своїми високими технологіями обробки дерев'яного сировини.

Werzalit - це партнер, до якого звертаються в пошуках елегантного і затишного рішення при виборі профілю для балконів і фасадів. Завдяки своїй технологічності, малій вазі, жаростійкості і міцності, стійкості до атмосферних впливів і прекрасному зовнішньому вигляду, підвіконня Werzalit чудовий вибір.

Серія Classic

Форма капіноса підвіконня 26 мм надає підвіконню Серії Classic елегантний зовнішній вигляд. Завдяки унікальним властивостям матеріалу, як міцність, стійкість до деформації, стійкість до агресивного середовища, ці підвіконня добре зарекомендувало себе як на приватних, так і громадських об'єктах різної складності.

Для обробки торців підвіконня ми пропонуємо 3 варіанти: ABS кромка, меламінова стрічка і заглушка пластикова. Також в наявності є з'єднувач.

Колірна палітра підвіконь Верзаліт Туреччина:

Наразі коментарі відсутні.

Напишіть відгук

Підвіконня дерев'яне Werzalit Gentas Туреччина (Верзаліт)

Підвіконня дерев'яне Werzalit Gentas Туреччина (Верзаліт)

Підвіконня Werzalit (by Gentas) Верзаліт виробництво Туреччина. Представлений у 12 декорах.

Ціна вказана за 1 п.м.  На великі об’єми діють знижки!