Виброфикс Протектор Экстра звукоизоляционное крепление Expand

Віброфікс Протектор Екстра звукоізоляційне кріплення

New

Віброфікс Протектор Екстра звукоізоляційне П-образне кріплення для підвісних стель і стін Vibrofix Protector Extra.

More details

34,00 грн

Vibrofix Protector Extra звукоізоляційне П-образне кріплення для підвісних стель і стін

Універсальні звукоізоляційні кріплення Vibrofix Protector Extra призначені для монтажу підвісних стель, каркасних облицювань стін, звукопоглинальних конструкцій.

Віброфікс Протектор Екстра представляє собою металевий П-подібний кронштейн з інтегрованим пружним елементом тороидальной форми з виброизоляционного еластомеру. П-подібний кронштейн виготовлений з міцної оцинкованої сталі товщиною 0,9 мм.

Конструктивно виконані пружинні елементи дозволяють збільшити акустичну ефективність кріплень на низьких частотах на 2-4 дБ в порівнянні зі стандартним П-образним підвісом Vibrofix Protector. Конструкція кріплення повністю сумісна з профільною системою Кнауф і дозволяє виконувати облицювання стін на основі профілів Кнауф CD з мінімальною глибиною каркаса до 35 мм.

Монтаж ГКЛ облицювання за допомогою кріплень Vibrofix Protector Extra дозволяє збільшити звукоізоляцію стіни на величину до 16 дБ!

Монтаж Віброфікс протектора Екстра:

При монтажі гіпсокартонних облицювань KNAUF за допомогою кріплень Vibrofix Protector Extra відстань між кріпленням вибирається згідно альбому KNAUF Серія 1.073.9-2.00. і деталь-ному листу «Звукоізоляційні системи КНАУФ». Максимальне навантаження на кріплення не повинне перевищувати 25 кг. Монтаж кріплень Vibrofix Protector Extra на стіни виконується за допомогою пластикових дюбелів, а на стелю за допомогою металевих анкерів діаметром 8 мм. Для збільшення звукоізолюючої здатності гіпсокартонних облицювань стін або підвісних стель внутрішній простір каркасів рекомендується заповнювати акустичною мінеральною ватою AcousticWool Sonet. Щоб уникнути непрямих шляхів передачі шуму елементи каркаса і гіпсокартонні листи повинні примикати до стін і перекриттів через пружні прокладки.

Наразі коментарі відсутні.

Напишіть відгук

Віброфікс Протектор Екстра звукоізоляційне кріплення

Віброфікс Протектор Екстра звукоізоляційне кріплення

Віброфікс Протектор Екстра звукоізоляційне П-образне кріплення для підвісних стель і стін Vibrofix Protector Extra.