Церезит CE 40 Aquastatic водостойкий шов (до 5мм) сиена, 2кг Expand

Затирка для швів Церезіт CE 40 Аквастатік водостійкий шов (до 5мм) Сієна, 2 кг

Ceresit (Украина) Ceresit (Украина)

1007

New

1,00 грн

Затирка CE 40 Aquastatic призначена для заповнення швів керамічних, кам'яних (в тому числі мармурових) і скляних облицювань на підлогах і стінах всередині і зовні будинків, при ширині шва до 5 мм. Завдяки високій еластичності затирка може застосовуватися на деформуються підставах (ДСП, деревостружкових плитах, гіпсокартоні і ін.) І основах, що піддаються температурних коливань (підлогах з підігрівом, терасах, ваннах відкритих басейнів тощо.).

Властивості:

-випускается 30-ти кольорів, включаючи білий;

-Володіє посиленим протигрибковим ефектом (формула Trio Protection «Micro Protect»);

-водоотталківающая (ефект Aquastatic);

стійке до забруднення, легко миється;

-еластічная,

- стійка до деформацій;

-Володіє високою стійкістю кольору;

-ідеально гладка;

-водо- і морозостійка;

-Може застосовуватися на підлогах з підігрівом;

-прігодна для внутрішніх і зовнішніх робіт;

-екологічно безпечна.

Область застосування:

Завдяки ефекту «Aquastatic» (гідрофобним властивостям) і формулою «MicroProtect» (високої стійкості до грибка і цвілі) затирка CE 40 оптимальна для застосування в приміщеннях з постійною вологістю: ванних кімнатах, душових, кухнях і т.п. Кутові, деформаційні і примикають до санітарно-технічних обладнанню шви рекомендується заповнювати силіконової затіркою CS 25.

Підготовка підстави:

Заповнення швів плиткового облицювання слід виконувати тільки після закінчення терміну, зазначеного в інструкції на використаний клей. Якщо для кріплення плитки використовувалася традиційна цементно-піщана суміш, заповнення швів можна проводити не раніше ніж через 7 діб після укладання плитки.

Підстава і плитковий клей повинні бути сухими. Краї швів повинні бути очищені від плиткового клею, а також від пилу, жирів і інших забруднень, що перешкоджають адгезії затірки. Краї плиток рекомендується змочити вологою губкою. При заповненні швів існуючої плиткового облицювання стару затірку слід повністю видалити.

В разі матовою, неглазурованої або кам'яної плитки необхідно провести пробу на фарбування плитки пігментами, що містяться в затірки.

Витрата затікрі еластичною - Ceresit CE 40 aquastatic:

- плитка розмірами до 2х2 (дрібна мозаїка) приблизно, 0,6 кг / м? при товщині шва 1,5 - 2,0 мм;

- плитка розмірами до 5х5 (середня мозаїка) приблизно, 0,7 кг / м? при товщині шва 3 мм;

- плитка розмірами 10х10 приблизно, 0,4 кг / м? при товщині шва 2 мм;

- плитка розмірами 15х15 приблизно, 0,4 кг / м? при товщині шва 3 мм;

- плитка розмірами 10х20 приблизно, 0,4 кг / м? при товщині шва 3 мм.

Виконання робіт:

Для приготування суміші беруть відведені кількість чистої води з температурою від +15 до + 20 ° C. Суху суміш поступово додають в воду при перемішуванні, домагаючись отримання однорідної маси без грудок. Перемішування необхідно виробляти міксером або дрилем з насадкою при швидкості обертання 400-800 об / хв. Потім витримують технологічну паузу близько 5 хвилин для дозрівання суміші і перемішують ще раз. Суміш, готова до застосування, повинна бути витрачена протягом 2 годин з моменту приготування . Передозування води призводить до поганої роботи або затірки!

Шви заповнюють затіркою за допомогою гумового шпателя, збираючи надлишки з поверхні діагональними рухами. Приблизно через 15 хвилин поверхню облицювання акуратно протирають вологою, добре віджатою, часто споліскувати губкою. Надмірне зволоження швів може привести до появи разнотону!

Висохлий наліт з плитки видаляють сухою м'якою ганчіркою не пізніше 8 годин після заповнення швів. Технологічний прохід можливий через 8 годин, а перший контакт з водою - через 7 днів після заповнення швів.

Рекомендації:

Роботи слід виконувати при температурі повітря та основи від +5 до + 30 ° C і відносній вологості повітря не вище 80%.

Підвищена вологість підстави, різну кількість води замішування, нерівномірне висихання і дуже інтенсивне загладжування швів можуть привести до появи разнотону. Щоб уникнути відмінності відтінків швів, на одній площині рекомендується використовувати затірку однієї партії.

При роботі слід використовувати інструменти з нержавіючих матеріалів.

Протягом 24 годин після заповнення швів затірку необхідно оберігати від пересихання (захищати від прямих сонячних променів, вітру, нагріву і т.д.), а протягом 7 днів - від контакту з водою (при зовнішніх роботах передбачати захист від дощу ).

Термін зберігання:

В сухих умовах, на піддонах, в оригінальній непошкодженій упаковці - не більше 24 місяців з дня виготовлення.

Упаковка:

Суха суміш CE 40 Aquastatic поставляється в полімерних відрах по 2 кг.

Церезит – удачное начало и завершение рабочего процесса


Основанная еще в 1906 году, теперь уже знаменитая на весь мир компания Хенкель Баутехник, более известная широкому потребителю под брендовым именем Церезит, не собирается останавливаться на достигнутом. Производитель постоянно увеличивает ассортимент товаров и улучшает качество и без того безупречной продукции. Изначально это была небольшая битумная фабрика под названием Dattelner Bitumenwerke. Но спустя всего лишь два года  в 1908 году был произведен первый герметик Ceresit. Этот материал использовался в качестве дополнительного компонента, который добавлялся в цементно-песчаный раствор и бетон, делая поверхность водонепроницаемой. Это был настоящий революционный переворот среди строительных материалов, открывающий совершенно новые возможности для гидроизоляции построек.


История развития торговой марки Церезит


Всего лишь спустя два года в 1910 году стройматериалы Церезит покорили сердца множества специалистов на выставке в Брюсселе. С того времени пошло и поехало. Такой ошеломляющей популярностью могут похвастаться не многие. В 1986 году концерн Henke приобрела одноименная марка Ceresit со своими производственными мощами. Начиная с этого момента, компания интенсивно занялась покорением Европейского континента.


Именно 1990 – 2002 годы является наиболее значимым для отечественного потребителя, так как компания Церезит покоряет Восточную Европу и уже в 1999 году открывает первые крупные заводы на Украине. Это не могло не повлиять на продажи, которые стремительно начинают возрастать. Пожалуй, это и не удивительно, поскольку продукция действительно уникальная и стоящая.


Смеси Ceresit– прорыв в строительной индустрии


В 2001 году была внедрена инновационная технология EasyTechnology, которая способствовала уменьшению веса продукта и улучшения его качества. Первопроходцем стал легкий плиточный клей Церезит, обладающий непревзойденными характеристиками, а затем последовало еще два вида клея для камня.


На сегодняшний момент компания «Хенкель Баутехник (Украина)» - Ceresit – это новейшее высокотехнологическое производство, изготавливающее высококачественную продукцию, на базе инновационных научно-технологических разработок. Каждый товар тестируется в лабораторных условиях и только потом запускается в производство. Церезит (Украина) предлагает самые различные решения для выполнения тех или иных задач. В ассортименте:


- Смеси для устройства прослоек и покрытий, стяжек и оснований.


- Самые различные клея, затирки и грунтовки.


- Продукция для устройства системы теплоизоляции.


- Составы для реставрации фасадов.


- Специальные смеси для блочной и кирпичной продукции.


- Краски, шпаклевки, выравнивающие и декоративные штукатурки.


- Битумно-полимерные мастики, полимерные составы и герметики.


- Анкерные смеси, предназначенные для крепежа отделочных элементов.


- Восстанавливающие смеси, широко применимые при восстановлении бетонных и железобетонных конструкций.


- Составы, повышающие водоотталкивающие, морозостойкие, огнеотталкивающие характеристики строительных материалов.


Компания Ceresit и по сей день не устает удивлять своей разнообразностью выбора материалов и высочайшими стандартами качества.


В нашем интернет-магазине вы можете купить продукцию Церезит по привлекательной стоимости. В наличии грунтовка и затирка Церезит, а также краски, штукатурки и клея по доступной цене.

Наразі коментарі відсутні.

Напишіть відгук

Затирка для швів Церезіт CE 40 Аквастатік водостійкий шов (до 5мм) Сієна, 2 кг

Затирка для швів Церезіт CE 40 Аквастатік водостійкий шов (до 5мм) Сієна, 2 кг

#VALUE!