Shtock мастика бітумно-каучукова покрівельна Шток, 18 кг Expand

Shtock мастика бітумно-полімерна покрівельна Шток, 10 кг

Шток (Shtock) Шток (Shtock)

New

Мастика Шток призначена для влаштування мастичної покрівлі, гідроізоляції стиків та елементів покрівлі, ремонту старих покрівель та руберойдових покриттів.

More details

This product is no longer in stock

540,00 грн

Мастика призначена для влаштування мастичної покрівлі, гідроізоляції стиків та елементів покрівлі, ремонту старих покрівель та руберойдових покриттів. Для приклейки мінеральної вати або руберойду до горизонтальних поверхонь. Також може використовуватись для гідроізоляції підземних частин бетонних та залізобетонних конструкцій, які знаходяться у землі та для гідроізоляції фундаментів будівель та споруд.

 

Основні властивості покрівельної мастики Shtock:

 

- еластична;

- висока частина нелетючих речовин;

- готова до використання;

- висока теплостійкість

Підготовка основи перед облицюванням.

Повинна бути сухою, міцною, очищеною від бруду, жиру, пилу і вологістю не більше 4% (нормативні вимоги ДСТУ). Основу попередньо потрібно обробити «Праймером бітумним Shtock» з витратою не менше 0,3 л/м², що підвищить адгезію та зчеплення мастики з основою.

Виконання робіт.

Мастику Shtock бітумно-каучукову покрівельну рекомендується наносити щітками, шпателем або наливом з розрівнюванням, з обов’язковим контролем товщини кожного шару. Товщина одного шару для створення гідроізоляції на покрівлі 1 – 1,5 мм, витрата на один шар для створення нової покрівлі – 1 – 1,5 кг. Час висихання кожного шару, до нанесення наступного, за стандартних умов (температура від +20 °С до 25 °С, та вологість повітря 60 – 65%) до 24 годин. Повна стабілізація покриття 7 діб.

При створенні нової покрівлі останній шар потрібно захистити від ультрафіолету, спеціальною захисною мастикою, базальтовою крихтою або звичайною фарбою «сріблянкою».

Діапазон температур застосування від -20 °С до +40 °С. При низьких температурах навколишнього середовища, для зручності нанесення, мастику рекомендується витримати в теплому приміщенні не менше 12 годин або розбавити органічним розчинником до необхідної консистенції, але не більше 8% від маси.

Технічні характеристики мастики Шток:

 

Масова частка нелетких речовин: 40%

Температура застосування +15….+40 °С

Висихання за н.у 4 год

Адгезія до основи 0,15 МПа

Відсоток допустимого розчиннику до 16%

Витрата 0,2-0,4 л/м2

Шток Киев


Сухие смеси Шток Киев, разработан с прямым участием известного производителя Полимин. 


Большой ассортимент качественных смесей торговой марки Шток (Shtock), позовляет расчитывать на все основные сферы строительства и ремонта. Основными достоиствами смесей Шток является оптимальное соотношение цена качество, производитель не пошел путем максимального удешевления продукции, а сделал ставку на хорошие полимерные добавки и цементную основу, что позволяет марке Шток (Shtock), быть стабильно востребованной у мастеров центральной Украины, Сум, Львова, Шостки. Хорошие показатели в работе показли клеевые смеи Шток, например : клей для плитки и его морозостойкая версия, клей для приклеивания пенопласта, клей для армировки полистирольных плит.


Отличительным показателем смесей Шток, есть отличное сочетание цены и качества.

Наразі коментарі відсутні.

Напишіть відгук

Shtock мастика бітумно-полімерна покрівельна Шток, 10 кг

Shtock мастика бітумно-полімерна покрівельна Шток, 10 кг

Мастика Шток призначена для влаштування мастичної покрівлі, гідроізоляції стиків та елементів покрівлі, ремонту старих покрівель та руберойдових покриттів.