Роза Хоуп фо Хьюманити (Hope for Humanity) канадская Expand

Троянда Хоуп фо Хьюманіті (Hope for Humanity) канадська

New

Троянда Хоуп фо Хьюманіті (Hope for Humanity) канадська червона

У продажу однорічний саджанець з відкритою кореневою системою.

Мінімальне замовлення від 5 шт різних сортів.

З питань придбання троянд менеджер Світлана (068) 106-64-43.

More details

100,00 грн

 Троянда Хоуп фо Хьюманіті ( Hope for Humanity ) канадська

Троянда Hope for Humanity відноситься до серії «Parkland». Густомахрові темно-бордові квіти переливаються пурпуровим оксамитом, нагадують форму чайно-гібридних троянд, зібрані у великі кисті, красиво гармонируя з темно-зеленим листям. Кущ сильний, добре розгалужений. Роза володіє прекрасним здоров'ям і декоративністю: на кущі постійно присутні квіти. Висаджується як в групових, так і одиночних посадках.

Основні характеристики троянди сорту Hope for Humanity :

Цвітіння - безперервне, рясне;

Висота куща - близько 75-150 см;

Діаметр квітки - 8-10 см;

Стійкість до морозів і хвороб - висока;

Аромат - слабовиражений.

Що таке канадська троянда?

Кінець 19 століття в Канаді став відправною точкою в селекційних роботах, організованих з метою виведення морозостійких троянд. Протягом всього 20-го століття роботи не припинялися і ведуться до цих пір. В результаті планувалося отримати сорт троянд, стійкий до низьких температур (до - 40 градусів за Цельсієм), здатний благополучно пережити зимовий період під снігом.

Троянди Parkland мають різноманітну забарвлення. У них практично відсутній аромат і плетисті різновиди. Форма квітки більш вишукана, в порівнянні з канадської «родичкою» Explorer. У серії Parkland до особливо зимостійким відносяться сорти «Cutbert Grant», «Morden Ruby», «Hoop for Humanity».

Також, крім високої морозостійкості, ці троянди мають підвищену стійкість до хвороб і мають рясне цвітіння. Посадивши в своєму саду саджанці троянди Hope for Humanity, будь-який садівник, навіть той який не має достатньо часу і можливості для догляду за цим сортом, буде нагороджений шикарним, невибагливим кущем троянд. Канадська троянда не вимагає складного догляду. Рослині необхідно сонячне місце, полив, але навіть за відсутності такої посуха і літню спеку йому не страшні. Підійде будь-яка грунт, але, якщо переважніше більш пишне цвітіння - необхідні регулярні підгодівлі.

Розмноження канадських троянд здійснюється живцюванням. Далі вони ростуть на своїх коріннях. Обрізка більшості сортів не потрібно.

Hope for Humanity є гідним представником канадських троянд (серія Parkland ).

Помітні і в той же час, надзвичайно ніжні квіти темно-червоних тонів є візитною карткою такого чудесного сорти, як Hope for Humanity. Саме цього сорту випала честь бути приуроченим до сторіччя канадського Червоного Хреста.

Серед знайомих розоводи ніхто не зміг знайти будь-яких більш і менш значущих недоліків цього сорту.

Hope for Humanity - це безперервне цвітіння з червня до першого снігу красивими, оксамитовими квітами (діаметром до 8 см). До кінця серпня кущі цієї троянди виганяють високі пагони з величезною кількістю суцвіть (найчастіше більше 50 штук). Про висоту в різних джерелах можна зустріти різні дані. Це пояснюється особливостями клімату, грунтів і догляду (обрізка, формування, підгодівлі). Зупинимося на заявлених автором 150-215 см і підкреслимо, що в наших умовах це кущі заввишки в середньому близько 150 см.

В цілому ця троянда виглядає в саду як своєрідний великий букет, так як квіти часто зібрані в пухкі суцвіття і кількість квітів в цьому суцвітті може досягати 15 штук. Полювання нагадати, що канадські троянди розмножуються живцями, і це прекрасна можливість отримати для свого саду стільки рослин полюбився сорти, скільки забажаєте.

Наразі коментарі відсутні.

Напишіть відгук

Троянда Хоуп фо Хьюманіті (Hope for Humanity) канадська

Троянда Хоуп фо Хьюманіті (Hope for Humanity) канадська

Троянда Хоуп фо Хьюманіті (Hope for Humanity) канадська червона

У продажу однорічний саджанець з відкритою кореневою системою.

Мінімальне замовлення від 5 шт різних сортів.

З питань придбання троянд менеджер Світлана (068) 106-64-43.