Wallmix C-17 штукатурка цементно-известковая для машинного нанесения, 25 кг Expand

Wallmix C-17 штукатурка цементно-вапняна для машинного нанесення, 25 кг

WALLMIX WALLMIX

New

Wallmix C-17 штукатурка цементно-вапняна для машинного і ручного нанесення.

Товщина шару 5-30мм. Витрата: 1,3 кг / м2 / 1 мм шару

More details

149,00 грн

Штукатурка цементно-вапняна Wallmix C-17 машинного та ручного нанесення з перлітом.

Штукатурка Wallmix C17 призначена для машинного, а також ручного "традиційного" нанесення штукатурного шару на міцні деформуються підстави з важкого бетону, шлако і керамзитобетону, пиляного каменю-черепашняка, керамічної і силікатної цегли, а також пористих бетонів (пінобетон, газобетон , газосилікат і т. д.). Суміш може застосовуватися всередині і зовні будинків, у виробничих і житлових приміщеннях при товщині шару від 5 до 30 мм за одне нанесення.

Склад.

Суміш цементу, вапна, перліту з мінеральними наповнювачами і добавками, що модифікують.

Технічні характеристики штукатурки Волмікс С-17:

Пропорція суміші

0,21-0,24 л води / кг

Товщина шару

5-30 мм

Витрата суміші на 1 мм суцільного шару

~ 1,3 кг / м 2

Час придатності розчину для використання

2 години

Час твердіння розчину

min 24 години

Міцність зчеплення з основою

min 0,3 МПа

Межа міцності на стиск

min 5 МПа

Паропроникність

min 0,10 мг / (м? Час? Па)

Морозостійкість

min 50 циклів

Температура підстави

від +5 ° C до +30 ° С

Температура експлуатації

від -30 ° C до +70 ° С

Підготовка підстави.

Основа повинна бути сухою, міцною й очищеною від пилу, бруду, масел, жирів, воску і залишків фарби. Неміцні шари необхідно видалити. Що сильно вбирають основи перед виконанням робіт необхідно обробити ґрунтовкою акрилової Wallmix і витримати від 4 до 6 годин. Слабко і гладкі підстави перед початком роботи обробляють адгезійної грунтовкою Wallmix і витримують від 4 до 6 годин.

Виконання робіт:

При ручному способі робіт приготовлену суміш розчину накидають рівномірно на стіну кельмою або ковшем.

При механізованому способі робіт для нанесення штукатурки можна використовувати будь-яку штукатурну станцію. Оштукатурювання стін форсункою проводять зазвичай зліва направо і зверху вниз, формуючи захватки шириною близько 100 см. Робота проводиться таким чином, щоб слід штукатурного набризга переміщався по нижньому краю смуги вже нанесеного розчину? метод "гусениця". Кожна наступна захватка наноситься з перекриттям попередньої в 2-3 см.

Нанесену розчинну суміш до початку схоплювання і не пізніше, ніж через 5-7 хвилин, вирівняти за встановленими маяках металевим правилом або полутерком для формування суцільного шару. Після цього маяки слід демонтувати, а незаповнені ділянки заповнити сумішшю розчину Wallmix C17 за допомогою кельми і вирівняти. Товщина шару розчинної суміші Wallmix C17, що наноситься за один прохід, повинна становити від 5 до 30 мм.

Приблизно через 2 години після замішування сухої суміші, вирівняний штукатурний шар рясно зволожити водою і затерти круговими рухами твердою полістирольної теркою.

Приблизно через 10 хвилин після затірки штукатурки теркою, необхідно випрасувати підсохлу поверхню поролоновою теркою.

При нормальних кліматичних умовах (температура +20 ° C і відносна вологість повітря 60%) час твердіння розчину становить приблизно 24 години.

Витрата суміші Волмікс C-1 7 на 1 мм суцільного шару ~ 1,3 кг / м 2

Основные преимущества сухих строительных смесей Волмикс


В чем причина популярности сухих строительных смесей? Попробуем в этом разобраться:



  • во-первых, используя сухие смеси, будь то цементная штукатурка или клей для плитки, любые строительные и ремонтные работы можно проводить гораздо быстрее, чем традиционным способом;




  • во-вторых, разводить сухие строительные смеси Волмикс очень просто, для этого не нужно обладать высокой квалификацией или специальным опытом – достаточно прочитать инструкцию и сделать так, как там написано;




  • в-третьих, какие бы смеси вам не требовались – стяжка пола, грунтовка Волмикс, клей для плитки – цена в нашей компании одна из самых низких в стране;




  • в-четвертых, для производства сухих строительных смесей мы используем только высококачественное сырье от проверенных поставщиков и передовые технологии, что гарантирует отличные технические и эксплуатационных характеристики всей нашей продукции;




  • в-пятых, сухие смеси Волмикс отличаются стабильностью состава, что обусловлено применением автоматизированного оборудования и внедрения передовой системы контроля качества.



Наразі коментарі відсутні.

Напишіть відгук

Wallmix C-17 штукатурка цементно-вапняна для машинного нанесення, 25 кг

Wallmix C-17 штукатурка цементно-вапняна для машинного нанесення, 25 кг

Wallmix C-17 штукатурка цементно-вапняна для машинного і ручного нанесення.

Товщина шару 5-30мм. Витрата: 1,3 кг / м2 / 1 мм шару