Супердиффузионная мембрана DACHOVA 115гр/м2 (75 м2) Expand

Супердифузійна мембрана DACHOVA 115гр / м2 (75 м2)

2627

New

Супердифузійна мембрана DACHOWA 115г / м2

More details

1 105,00 грн

Супердифузійна мембрана DACHOWA 115

Супердифузійна мембрана DACHOWA 115г / м2 - це тришарова поліпропіленова неткана мембрана, яка захищає підпокрівельні простору, мансардні поверхи в утеплених і не утеплених скатних покрівлях, від попадання в утеплювач води, виникнення конвекційного руху повітря і вивітрювання сполучних елементів утеплітеля.Супердіффузіонная структура мембрани DACHOWA перешкоджає проникненню води.


Технічні характеристики:

Довжина / Ширина: 1,5х50м;

Поверхнева маса: 115г / м 2 ;

Міцність: 230 / 135N

Температура експлуатації: від -40 до +120 0 С;

Висота водяного стовпа: & gt; 2000 мм , запобігає потраплянню вологи у вигляді дощу, снігу, конденсату в теплоізоляцію;

Висока паропроникність: & gt; 2000 р / м 2 х 24г, сприяє безперешкодному виходу водяної пари з покрівельної конструкції;

УФ-стабільність: 3 місяці;

Дифузія водяної пари Sd: 0,012м.

Супердифузійна мембрана DACHOWA 115 г / м 2 - гідроізоляційний тришаровий покрівельний матеріал родом з Польщі, який представляє собою поліпропіленову неткану мембрану. Даний будівельний продукт швидко освоїв свою нішу, незважаючи на величезну конкуренцію. Головною особливістю ізоляційного матеріалу, є унікальний спосіб зчеплення його верств. Вся справа в тому, що практично всі супердифузійні мембрани виготовляються за класичною технологією з'єднання шарів, в якій передбачається процес термічного з'єднання або склеювання. Представлений метод незабаром піде в небуття, тому що не так давно з'явилася нова технологія з'єднання шарів, яка і застосовується при виготовленні супердифузійної мембрани DACHOWA .

Високопаропроніцаемие мембрани DACHOWA виробляються на сучасних технологічних мощах, з застосуванням ультрасучасної технології виробництва, яка передбачає поєднання роздільних шарів матеріалу під впливом електростатичного поля. Таким чином, здійснюється виготовлення високотехнологічної мембрани, яка ефективно пропускає утворилися всередині конструкції пари. Заглядаючи в структуру матеріалу, можна помітити почергові шаруваті покриви, що мають орієнтоване спрямовані волокна, що позитивним чином позначається на паропроникності всій гідроізоляції на кожній дільниці.

Матеріал поставляється на ринок у вигляді рулонів, із загальною довжиною 50 м, з якими дуже зручно працювати в процесі монтажу.

Переваги супердифузійної мембрани DACHOWA 115 г / м 2 (75 м 2 )

- Підвищена паропроникність.

- Надміцне з'єднання шарів, завдяки чому досягається більш тривалий експлуатаційного періоду.

- Стійкість до механічних пошкоджень.

- Високі показники щільності.

- Водовідштовхувальні характеристики.

- Рівномірність гідроізоляційного шару, яка реалізована, завдяки орієнтоване спрямованим волокнам.

- Стійкість до прямого впливу вогню.

- Легкість монтажу.

- Довговічність.

Особливості гідроізоляційного матеріалу

Підпокрівельна мембрана DACHOWA має найвищими показниками паропроникності (& gt; = 2000 г / м2 / 24 год) і незрівнянно високою стійкістю до вологи (& gt; = 2000 мм H2O). Не можна не погодитися, що ці показники залишають конкурентів далеко позаду і виводять представлений продукт на лідируючі позиції. Грамотно продумана структура, що складається з декількох шарів, ефективно справляється з двома важливими функціями. А саме, що утворилися водяні пари випаровуються з горищних приміщень, тим самим завдаючи мінімальної шкоди покрівельним конструкціям. Завдяки абсолютної водонепроникності виключається можливість проникнення різного роду опадів.

Супердифузійна мембрана DACHOWA 115 г / м 2 - висококачественнийізоляціонний матеріал, який може використовуватися в будь-яких кліматичних умовах.

Наразі коментарі відсутні.

Напишіть відгук

Супердифузійна мембрана DACHOVA 115гр / м2 (75 м2)

Супердифузійна мембрана DACHOVA 115гр / м2 (75 м2)

Супердифузійна мембрана DACHOWA 115г / м2